Skip to main content

Nya Actros – redo att omdefiniera standard.

En lastbil som redan idag gör det andra fortfarande bara pratar om. Nya Actros lever upp till de ständigt ökade kraven inom fjärrtrafik och tung distributionstrafik bättre än någonsin förr, med högre effektivitet, unik komfort och föredömlig tillförlitlighet.

Se våra lastbilar i lager

Jämför bränsleförbrukningen med Fuel Duel.

Med nya Actros sparar du upp till 3% mer bränsle på motorväg och upp till 5% på landsväg. Testa nya Actros i din egen vagnpark och upptäck skillnaden. Under Fuel Duel transporterar du ditt gods på dina rutter, och naturligtvis är det dina förare som kör. Det enda som inte tillhör dig är lastbilen. Än. Bilda dig en egen uppfattning under en två veckor lång Fuel Duel. Varför nöja sig med mindre? Pressa ut de sista kilometrarna!

Provkör din lastbil

Upplev fördelarna med en marknadsledande lastbil. Boka din körupplevelse redan idag.

Smidig bilfinansiering utifrån dina behov.

Har man väl hittat sin nya transportbil vill man inget hellre än att sätta sig bakom ratten och köra iväg. Med vår bilfinansiering och försäkringslösningar erbjuder vi dig en stor variation. Allt för att kunna erbjuda rätt lösning för dina behov och din verksamhet.

Kontakt

Är du intresserad av en ny Mercedes-Benz eller är du en existerande Mercedes-Benz ägare? Vill du komma i kontakt med vår verkstad eller har frågor om Mercedes Rent? Du hittar alla våra kontakter här.