Skip to main content

Privatleasing

En helt ny bil varje år.

Mercedes-Benz Privatleasing

Med Mercedes-Benz PrivatLeasing kan du själv välja om du vill ha ditt avtal på 12, 24 eller 36 månader. Du kan alltså unna dig en ny - och helt annan - Mercedes en gång om året. För vem vet hur ditt liv ser ut då: Kanske har du större familj? Har köpt en häst? Barnen kanske har flyttat ut? Du kanske har fått tjänstebil eller startat eget företag? Eller har flyttat utomlands och behöver ingen bil alls i Sverige? Du behöver inte binda dig längre än vad du själv vill.

Privatleasing utan kontantinsats

Med Mercedes-Benz Privatleasing kan du njuta av en ny bil och den nyaste tekniken, samtidigt som du slipper merarbetet som är förknippat med att vara bilägare.

När du leasar en Mercedes-Benz kan du njuta av en ny bil med den senaste tekniken på ett enkelt sätt. Du får bra koll på dina kostnader och slipper mycket merarbete som kan vara förknippat med bilägande. Vi kan hjälpa dig med privatleasing av flertalet av våra olika modeller. Dessutom har vi just nu kampanjer på utvalda modeller till riktigt bra privatleasing-pris.

Fast månadskostnad

Med Privatleasing kör du bilen i 12, 24 eller 36 månader. Du får en fast månadskostnad baserad på en avtalad kilometerförbrukning. Du betalar ingen kontantinsats. Vi ser till att din bil hålls i toppskick och får regelbunden service. Du behöver heller inte tänka på vilket andrahandsvärde bilen kommer att ha efter avtalsperioden. Efter tre år lämnar du bara tillbaka nycklarna, och kan hoppa in i en helt ny bil.

Fördelar med privatleasing

Det finns många fördelar med privatleasing via Mercedes-Benz. All service och underhåll är inkluderat i priset, så att du alltid vet din månadskostnad. På så vis kan du enkelt och bekvämt hyra din Mercedes utan onödiga överraskningar.

– Fast månadskostnad under hela avtalstiden
– All service och underhåll ingår
– 0 kr i kontantinsats
– Du slipper tänka på värdeminskning
– Välj paket och tillval utan begränsning
– Kan kompletteras med bilförsäkring

Bygg din bil

Bygg din Mercedes

Nedan ser du vårt stora utbud av bilar du kan privatleasa. Klicka in på en av modellerna och bygg din bil och få ett pris direkt vid konfiguration.

Privatleasing. Definierad av dig.

Det bästa sättet att uppleva en Mercedes är att greppa ratten och provköra bilen. Vi tar hand om dig.