Skip to main content

Vi tar hand om dig och din bil.

När du servar din Mercedes på Mercedes-Benz Malmö får du tillgång till våra specialutbildade tekniker, pålitliga originalreservdelar och vår omfattande kundservice. Du har också alltid full kontroll över vilket arbete som utförs.

 

Att serva din bil hos oss, ökar inte bara tryggheten och säkerheten utan ger också en välförtjänt sinnesro.Teknikerna på en auktoriserad serviceverkstad genomgår en gedigen utbildning för att bli certifierade Mercedes-Benz tekniker. Det innebär att din Mercedes alltid får, en snabb, säker och korrekt service som du kan lita på. Du behöver heller inte själv hålla reda på nästa servicetillfälle. I din bil finns nämligen ett system som automatiskt talar om när det är dags. Din Mercedes är en av marknadens mest högteknologiska och avancerade bilar. Hos oss får den omsorgen den förtjänar.

Boka din service

FairPrice | Service för äldre bilar

I takt med att din Mercedes åldras, ökar det naturliga slitaget på din bil. Samtidigt som din bil blir äldre vill man givietvis lägga mindre pengar på att underhålla den. Därför presenterar vi ett serviceerbjudande för dig som önskar trygghet och kvalitet men till ett FairPrice.

Sommardäck? Dags att byta.

Att ha rätt däck är A och O när det kommer till väghållning och säker körning. Vi vill att du ska vara så trygg du bara kan på vägen. Vi finns här när det är dags att skifta eller när du inte vet var eller hur du ska förvara de däck som inte används just nu. På din Mercedes sitter fyra hjul, chansa aldrig med greppet.

Skadecenter

Oavsett om du har råkat ut för ett smärre missöde eller en större skada finns vi här för dig. På Mercedes-Benz Malmö hjälper vi dig med alla typer av skador och organiserar rätt typ av åtgärder, såsom personlig hjälp på plats, organisering av din vidareresa eller omsorgsfull reparation av din Mercedes. Vi tar hand om allt – för din trygghet och mobilitet.

Om olyckan precis skett och du behöver assistans finns vi på Mercedes-Benz Service 24h – Ring: 00800 1 777 7777

Beställ dina reservdelar online!

Reservdelsbutiken

Reservdelsbutiken Online har ersatt vår fysiska butik på Bronsyxegatan 14 i Malmö. Och vi lovar dig – det är både enklare och snabbare för dig som kund hos oss att få tag på dina delar.

Laga stenskott i tid

Stenskott dyker upp när du minst anar det. Det ser kanske litet ut vilket gör att du kör längre än vad du borde. Men det lilla stenskottet kan vara början till en spricka och har du otur så måste hela vindrutan bytas ut.

För oss är det viktigt att du ska kunna köra säkert, spara tid och slippa onödiga kostnader. Låt därför oss laga ditt stenskott.

Kontakt

Är du intresserad av en ny Mercedes-Benz eller är du en existerande Mercedes-Benz ägare? Vill du komma i kontakt med vår verkstad eller har frågor om Mercedes Rent? Du hittar alla våra kontakter här.